Rólunk írták – szemelvények a vendégkönyvből

 • „Nagyon jól éreztük magunkat Pécsett. A szállás ár-érték aránya megfelelő, jól felszerelt, kényelmes pihenőhely. Kisgyermekkel kiváló élmény itt megszállni. A 40 fokos kánikulában felüdülést jelentett a hűs falak közé esténként megérkezni. Remélem, nem telik el megint sok idő, hogy Pécsre jöjjünk. Akkor is majd itt szállnánk meg. Köszönjük Vendéglátóink kedvességét, figyelmességét!” (pápai kétgyermekes család; városnézésre, osztálytalálkozóra, nyaralásra érkeztek)
 • „Számunkra ez az apartman volt a tökéletes szállás. Az ára sem volt drága, a felszereltsége pedig kifogástalan volt. Pécs még mindig nagyon szép város. Pároknak mindenféleképpen ajánljuk, hogy töltsenek el itt pár napot, megéri. Nagyon jól éreztük magunkat, és ha újra Pécsre jövünk, biztosan ezt az apartmant választjuk megint. A vendéglátók nagyon kedvesek voltak velünk, az ember családias, nyugodt környezetben érezheti magát.” (bajai fiatal pár – nyáron jöttek pár napra kikapcsolódásra, városnézésre)
 • „Csapatunkkal az ország minden szegletében jártunk és megszálltunk már. Itt Pécsett is többször voltunk, de ide most jöttünk először.
  Köszönjük a szíves vendéglátást, pihentető éjszakánk volt. Legközelebb is ide jövünk!”
  (speciális mentők)
 • „Köszönünk szépen mindent. A paradicsom is nagyon finom volt, hasonlóan, mint a hazai! Smiley” (Sopron környéki fiatal pár)
 • „Köszönjük a kedves fogadtatást. A hangulatosan berendezett apartmanban jól éreztük magunkat. Munka-ügyben érkeztünk, azonban egy kirándulás erejéig visszatérünk majd. Köszönjük!” (budapesti vendégtanárok, 3 fő – vizsgáztatás céljából érkeztek városunkba)
 • „A pécsi ittlétünk alatt ez a szállás kiváló otthonnak bizonyult. Ha legközelebb erre járunk, biztos itt szállunk meg.” (Budapesti többgyermekes család – egy kislány örökbe fogadása miatt jöttek Pécsre)
  (Az apartman-tulajdonos véleménye: Számunkra ez a vendéglátás volt a legmeghatóbb, mivel egy kislányt innét fogadott örökbe egy budapesti család – reméljük, azóta is együtt alkotnak egy szoros egységet, és a gyermek jól érzi magát ebben a nyíltszívű, szeretetteljes környezetben)
 • „Két hónapon belül másodszor töltöttünk el két napot. A nyári hőségben is kellemesen teltek el az esték a kies kertben, ugyanakkor a fűtési szezonban is, otthonosan éreztük magunkat, mindehhez hozzájárult vendéglátóink kedvessége, szívélyessége.
  Köszönjük a szíves vendégszeretetet, melyet gyakran kívánunk igénybe venni!” (szegedi idősebb házaspár – rokonlátogatás, osztálytalálkozó céljából látogattak el városunkba)
 • „Nagyon köszönünk MINDENT! Jól éreztük magunkat. A későbbiekben is visszatérünk! *****”
  (egy budapesti idősebb házaspár felnőtt lányukkal, akivel az orvosi ellenőrzésére érkeztek Pécsre. A leányka rajzolta be az öt csillagot a vendégkönyvbe). A fiatal hölgy amúgy egy nagyon különleges kis egyéniség, orvosának egy festményt ajándékozott, melyet ő készített, ezt is megmutatta. Valamint a cicánkat valósággal „elcsábította” (ez a cica már sajnos, „in memoriam”, de most van egy másik, egy vadócabb kandúrka, kíváncsian várom, vele mit fog „művelni”! Smiley Ugyanis ismét meglátogatnak nemsokára bennünket.)
 • „Mindent nagyon szépen köszönünk. Igazán jóleső érzéssel töltött el a minket köszöntő mogyoró, csoki, az üdvözlő kártya. Mindenre gondoltak, amit igazán csak becsülni lehet: komfortos konyha, gyönyörű fürdő, ha nem hoztunk volna magunkkal: törölköző, hajszárító, papucs Smiley, információs fal, ismertető füzetek. Azt mondhatjuk, Önöknek köszönhetően semmiben sem szenvedtünk hiányt. Sajnos, csak két éjszakát töltöttünk itt, de az csodás volt! Ajánlani fogjuk Önöket, és vigyázat, jövünk még! Smiley
  A pár hölgy tagja: egyéni kedvencem, ölelés érte: a hifi esténként – Lara Fabian, és mindenhol kellemes illat...
  A pár férfi tagja: Nagyon jó a hintaágy a puha párnával!
  Közös kedvenc, ami otthonná tette ezt a három napot: a cica, aki néha lenézett!Smiley
  (egy tapolcai fiatal pár, nyáron jöttek rövid kikapcsolódásra, városnézésre - jólesett ez a kedves kis részletezés, hogy mi tetszett nekik az apartmanban. Megjegyzem, nekem az ilyen beírások igazi kincsek, mivel egy igazi szállásadónak, aki szívvel-lélekkel próbálja ezt csinálni, sokkal többet érnek, mint akár a pénz, amit a szállásért elfogadunk. Ha kérnem lehetne, mindenkitől azt kérném, írja le kicsit részletesebben, színesebben a véleményét a szállásról, azt, amit a szíve diktál, akár apró kis részleteket is, mint itt; ezek nagyon jól tudnak nekünk esni… Hiszen ezek a mi ajándékaink – Önöktől. Smiley)
 • (Kicsit fentihez: egy olasz, idősebb házaspár anyanyelvén írt a vendégkönyvbe, melyből csak néhány szót értettem, de a hölgy szóban külön kihangsúlyozta (és fia lefordította magyarra), hogy „a kis dolgok a legnagyobb dolgok”. Azt hiszem, ezzel ki is fejeztem a szállásadás kulcs-mondatát, alapelvét. Nagyon sokan értékelik az apró figyelmességeket, mint pl. a szinte védjegyünkké vált egy szál mindig friss, igazi, vágott virágot a vázában… És a rengeteg gyermekjáték is nagyon szokott tetszeni a gyermekes családoknak. Ezek nagyon jóleső visszajelzések).
 • „Csodás három napot töltöttünk el itt, igazán minden igényt kielégítő ellátásban volt részünk. Mindennel fel van szerelve ez az apartman. Kivételesen figyelmes vendéglátó az, aki még köntösről, papucsról is gondoskodik. Külön köszönet a kutyus iránti vendégszeretet miatt.
  Szívből kívánjuk, hogy még hosszú évekig élvezzék a vendégek az Önök vendégszeretetét!”
  (két idősebb barátnő a Dunakanyarból – egy kis koraőszi kikapcsolódásra érkeztek hozzánk egy helyes kis kutyával)
 • „Köszönjük szépen a kedves fogadtatást! Mi és a négy kisfiunk jól aludtak, és nekünk most a teniszverseny előtt erre volt szükségünk. Smiley Az apró figyelmességek, üdítő, tusfürdő, gyümölcs stb. szívet melengető. Rövid ideig voltunk, de jól éreztük magunkat, köszönjük!
  ...és az, hogy reggel tudtunk kávézni, megfizethetetlen!”
  (egy budapesti család – teniszversenyre érkeztek)
 • „Egy kellemes hétvégét szerettünk volna eltölteni egy kedves kis apartmanban, DE ENNÉL SZÁZSZOR TÖBBET KAPTUNK! Köszönünk minden apró figyelmességet, kedves fogadtatást, és a gyönyörű környezetet. Valóban feledhetetlen élmény volt! Reméljük, még találkozunk! Ha Pécs, akkor Hársas Apartman! (azaz „Vén Diófa” – no, ezt a megjegyzést csak a tulajdonosok értik… - magyarázat: ez lett volna a másik lehetőség a szállás nevére, mondjuk, valóban találó az udvarban lévő hűs árnyat adó csodás, öreg barátunk miatt, még lehet, egyszer átkereszteljük..)”
 • „Köszönjük az apró figyelmességeket, kedvességet, gondoskodást, amelyekkel a pár itt töltött estét olyan meghitté, a környezetet pedig barátságos kuckóvá varázsolja a háziasszony, köszönet érte most is a későbbiekben is!”
  (egy zalaegerszegi tanulópár, egy középkorú hölgy és egy férfi; főiskolára járnak Pécsre)

Hársas Apartman Pécs
7629 Pécs, Hársfa út 42.
Balázs Anikó
+36 30 603 64 10
b_aniko2@freemail.hu